BA88 WEBBDESIGN
MODERN WEBBDESIGN INTEGRERAD MED FENG SHUI
 

 

 

 

 

Barbara-Anna
Barbara-Anna är en handlingskraftig eldsjäl och en kreativ mångsysslare. Hon är utbildad civilingenjör inom kristallkemi och halvledarteknik, företags ekonomi samt projektledning. I drygt tjugo år har hon arbetat inom sitt yrke på ledande poster i näringsliv och med beslutfattande befattningar.

Redan i början av 1970-talet kom hon i kontakt med den gamla kinesiska läran feng shui i Mongoliet. Hon blev så fascinerat av ämnen att hon har studerat feng shui i Kina och Tibet.

I augusti 1998 startade Barbara-Anna den första feng shui Skolan i Skandinavien, BA Scandinavian School of Feng Shui, och genom åren har utbildat feng shui konsulter enligt den klassiska feng shui läran.

Under 1999 började Barbara-Anna arbeta med feng shui inom affärslivet. Hon har framlagt många innovativa lösningar och förbättringar till klassisk feng shui och är aktiv, ledande drivkraft inom feng shuis utveckling i Sverige.
Hon har ingen formell webbdesigners utbildning men 16 år erfarenhet som webbutvecklare. Året var 1997 när hon ville skapa sin första hemsida. Då fanns det två webbhotell i Sverige och få webbyrån. Hemsidan skulle vara baserad på feng shuis principer och den möjlighet kom inte riktigt fram via existerande då designsystem. BA lärde sig programmering och började utveckla webbsystem integrerad med feng shui.
Idag är Barbara-Anna, en av Skandinaviens främsta feng shui experter med inriktning på feng shuis astrologiska prognoser. BA, som hon kallas, är rådgivare för många kunder inom näringslivet och är: No. ONE för business feng shui i Sverige.
En av hennes kunder beskriver henne så här:
Hon har det professionella ögat som en härlig artist och örat som en detektiv.
Hon lyssnar på sina kunder - verkligen lyssnar.
Hon har minnet som en kunnig affärsman men hjärtat också är med.
Hon är mycket kompetent och kan lyfta upp den unika,för varje enskild kund.
Hon är mycket duktig på att ser vad som gör att ditt företag skiljer sig från alla de andra, och lyfta upp detta på ett sätt som attraherar din målgrupp.
Hon är en feng shui utövare som förstår att den kreativa processen är individuellt. Det handlar om att vara öppen för denna process.
Hon är upptagen. Men hon kommer aldrig att stressa dig.
Vårt samarbete började 2002. Vi hade 180 anställda då. Några av våra butiker har flyttat till nya lokaler och högt personalomsättning blev problem för oss. Efter några månader samarbete med Barbara-Anna minskade personalomsättning med 75 %! Alla trivdes mycket, mycket bättre på sina arbetsplatser och motivation ökade. Genom minskande kostnader vinsten ökade betydelsefull.
Vi har rekommenderat Barbara-Annas tjänster till flera våra företagskollegor. Alla är lika nöjda med hennes hjälp som vi är. Tack, BA.
Jonnas M.
VD, för butikskedja i Stockholms områden
 
BA88 MODERN DESIGN; tel 070 715 58 83; e-post: kontakt@ba88webbdesign.se
Copyright © 2013 BA88 Modern Design ®
All of Life Comes to All With Ease and Joy and Glory
Web Design med feng shui