BA88 WEBBDESIGN
MODERN WEBBDESIGN INTEGRERAD MED FENG SHUI
 

 

Produktion av hemsidor
Det finns många olika sätt att skapa hemsidor. Vi väljer den som är bästa JUST för dig och utformar den så att din hemsida har en aktiv och levande energi. Detta är tilltalande för besökare som kommer tillbaka för att göra affärer med dig.
Varje företag är unik och har sin kärnvärden som borde lyftas fram. Fler människor har tillgång till internet och 98% av business kontakter sker via internet idag. Därför webben är den perfekta platsen för att presentera sitt företag.
Vi producerar inga hemsidor med responsiv design eller med e-handel. Feng shui föredrar enkla, tydliga hemsidor med bra energi flöde. Men vi kan rekommendera en webbdesigner som kompletterar våra tjänster.
Vi har tagit fram fem olika paket. Den stora skillnaden mellan de olika paketen är hur mycket designarbete (tid) vi lägger ner på hemsidans produktion.
OBSERVERA! Beställer du hemsidan från BA88webbdesign ingår hemsidans registrering i söktjänster i samtliga paket. Detta är ett unikt erbjudande som de flesta ska ha extra betalt för att göra.

Oavsätt vilken paket du väljer kommer din hemsida
ha en helt egen utvecklad design.
 
BA88 MODERN DESIGN; tel 070 715 58 83; e-post: kontakt@ba88webbdesign.se
Copyright © 2013 BA88 Modern Design ®
All of Life Comes to All With Ease and Joy and Glory
Web Design med feng shui