BA88 WEBBDESIGN
MODERN WEBBDESIGN INTEGRERAD MED FENG SHUI
 
Sökmotoroptimering
Vad befinner sig ditt företag i sökordningen?
Ju längre fram i sökningen din hemsida befinner sig desto fler potentiella kunder ser den. Det är ju det som är idén med att investera i en hemsida!
Att komma med i resultaten hos sökmotorerna är enkelt, men att få dem att sätta din webbplats på förstasidan på flera viktiga söktermer är desto svårare. Det räcker inte bara att registrera en hemsida på sökmotorerna. Sökmotoroptimering innebär att hemsida utformas på ett sätt som gör att sökmotorerna hittar den och placerar den långt fram i rankning. Titel, rubriker och text måste stämma överrens med sökord och beskrivning av enskilda webbsidor.
Här kommer feng shui i bilden. Sidan med feng shui gynnar dina mål och synligt gör det vad ditt företag strävar efter. Det finns inga bättre möjligheter i detta fall än feng shuis principer.
Gör en sida med feng shui om du vill synas!
Beställer du hemsidan från BA88webbdesign ingår sökmotorvänligt design och hemsidans registrering i söktjänster i samtliga paket.
Har du redan en befintlig hemsida som du vill få sökmotoroptimerad kontakta oss för prisoffert. Vi går genom hela sidan, allt från titel, rubrik, bilder, texten m.m. Allt ser vi över.
Priser beror på sidan storlek samt konstruktion och ligger från 3 500 kr exkl. moms och uppåt. Detta är en väl värd investering för dig och ditt företag.
Feedback från våra kunder:
"Det är magiskt! trodde inte att det är möjligt att vara på första sidan..." Ann
" Uppskattar att du har fått min sida så välplacerad" NS
"Feng shui och hemsida - det funkar! Kram" Ingrid
 
BA88 MODERN DESIGN; tel 070 715 58 83; e-post: kontakt@ba88webbdesign.se
Copyright © 2013 BA88 Modern Design ®
All of Life Comes to All With Ease and Joy and Glory
Web Design med feng shui