BA88 WEBBDESIGN
MODERN WEBBDESIGN INTEGRERAD MED FENG SHUI
 

 

 

 

 

Varför webbdesign med feng shui?
Bra feng shui handlar om balans och harmoni.
Genom att följa feng shui riktlinjer och metoder, designar man en webbplats som inte bara är visuellt tilltalande, men också attraherar vinster. Feng shui hjälper att ta fram detta vad som gör att ett företag skiljer sig från alla andra, och lyfter upp det på ett sätt som attraherar kundens målgrupp. Det resulterar i vinstökning.
Hur passar ihop feng shui och webbdesign?
Okej, i första stunden, låter det märkligt. Vad kan lära oss en gammal kinesisk filosofi om en 21: a århundradet webbdesign? Men ger oss bara liten stund till och titta observant på bilden nedan…
Är det stjärnhimmeln, BA88 logo eller texten "holistic feng shui som blev det första intrycket? Det är det första intrycket som gör att surfare som snubblar över din webbplats blir dina kunder.
Under 2006, upptäckte forskarna att när man tittar på en webbsida den mänskliga hjärnan fattar beslut i en tjugondel av en sekund - det är egentligen ett ögonblick - om man stannar på sidan eller ej. I hjärnan snabbt bildas och sparas första intrycket som sprider sig sedan till andra områden, bland annat webbplatsens innehåll. Det är mycket uppenbart att hjärnan fångar upp "något" under det första ögonblicket. Det är någon information liksom "super highway" som går in i hjärnan.
Vad kan det vara? Svaret är energi. Hjärna ta emot energiimpulser från en webbplats. Det är energiflöde på webbplatsen som bestämmer hur man upplever hemsidan.
Webbdesign påverkar din känslostämning
lika stark som din omgivning påverkar dig.
Sedan återstår att det första intrycket stämmer med sidans innehåll. Här kommer feng shui i bilden. Feng shui tar fram företagets unika karaktär & energi och lyfter upp det på ett sätt som attraherar önskvärd målgrupp. Hemsida med feng shui resulterar i vinstökning.
 
BA88 MODERN DESIGN; tel 070 715 58 83; e-post: kontakt@ba88webbdesign.se
Copyright © 2013 BA88 Modern Design ®
All of Life Comes to All With Ease and Joy and Glory
Web Design med feng shui